AKTUELNO

Pop zvezda Ana Nikolić večeras pomno prati program Televizije Pink, a ono što je videla u specijalnom izdanju emisije "Crna hronika" u njoj je probudilo najdublja osećanja.

Televizija Pink nastavila je borbu protiv svakog oblika nasilja, a u večerašnjoj emisiji "Crna hronika - specijal" koju vode Mladen Mijatović i Gordana Uzelac javnost je imala priliku da čuje stravične primere zlostavljanja koja su potresla ceo region.

Foto: Printscreen

I mnoge javne ličnosti osudile su svaki vid nasilja, a jedna od najglasnijih među njima svakako je pop zvezda Ana Nikolić, članica žirija šou-programa "Ja imam talenat", koju je šokirala i duboko potresla priča silovanoj jedanaestogodišnjoj devojčici ometene u razvoju iz sela Ždeglovo.

Pevačica je u svom domu pratila emisiju Pink televizije koja je u njoj izazvala snažna osećanja, pa je poželela da se uključi u program i apeluje na čitavu javnost da niko nema pravo da zlostavlja nekoga, kao i da se svaki oblik nasilja treba prijaviti i kazniti.

Bravo za TV Pink! Gledam emisiju upravo i ne mogu da dobijem vezu, a rado bih se uključila! Žalosno je da je u našoj zemlji sramota da kažeš da te neko zlostavlja! A ovaj broj žiro računa zamoliću vas sve da šerujete i naravno uplatite pomoć koliko god možete...neka je to i 50 dinara - napisala je pevačica.

Nju je, takođe, potresla i emotivna priča o Milici Vučenov koja je preminula nakon četvrtog porođaja, pa je zamolila sve svoje fanove da pomognu njenom suprugu i deci, ali i kolege da slede njen primer i priključe se borbi protiv nasilja i humanitarnom radu.

Autor: D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Crna Hronika

#Gordana Goca Uzelac

#Ja imam talenat

#Mladen Mijatović

#pevačica

'